Over ons

Wie ben ik?

Hey! Fijn dat je even de tijd neemt om te ontdekken welk gezicht er achter de webshop en de juweeltjes schuilt. Ik ben Laurien, 23 jaar, kom uit Sint-Niklaas en studeer in Gent. Ik heb een master Pedagogische wetenschappen op zak en studeer nu verder voor een Educatieve master Gedragswetenschappen. Als student-ondernemer probeer ik mijn grote liefde voor mode, accessoires en het nemen van mooie foto's te combineren. Op deze webshop kan je trendy & budgetvriendelijke juwelen vinden. Het allergrootste deel van de juwelen maak ik volledig zelf, met de hand en met een grote portie liefde. Deze handgemaakte collecties worden af en toe verder aangevuld met zorgvuldig uitgekozen juwelen en accessoires. 

Naast deze website kunnen jullie me ook terugvinden op Instagram en Facebook, waarop ik bijna dagelijks nieuwe foto's post. Omdat ik het belangrijk vind om jou als klant volledig centraal te plaatsen, wil ik je de mogelijkheid geven om een juweeltje te personaliseren of een bestaand ontwerpje om te vormen naar jouw eigen smaak. Hiervoor stuur je me best een privéberichtje of een mailtje. 

Elke bestelling wordt verpakt als een echt cadeautje en zeg nu zelf, wie houdt er niet van om een leuk pakje uit de brievenbus te halen?

Liefs, Laurien